Van 15 t.e.m. 18 augustus nemen we deel aan het Internationaal Powerchair Hockeytornooi van GP Bulls in Eindhoven

Momenteel genieten we nog van een welverdiende zomervakantie, maar over twee weken meten we ons met de internationale top op het internationaal Powerchair Hockeytornooi van GP Bulls in Eindhoven!
Van 15 t.e.m. 18 augustus nemen we al voor de derde keer deel aan dit tornooi. In 2015 werden we nog kampioen, in 2017 eindigden we op een sterke 5de plaats met een gemixt team. Dit jaar focussen we ons zoals altijd op plezier en het neerzetten van een mooi resultaat, maar tegelijk vormt het een mooie voorbereiding op ons eerste seizoen zonder Björn. We gaan voor een mooi seizoen in de Belgische Super League en Nederlandse Overgangsklasse en zullen werken aan een hecht team.Het team
We nemen deel met alle Screamers en geven ook ons jonge talent Arne de kans om de top van de hockey te ontdekken. Dit zal een mooie training voor hem zijn, waar hij veel van kan leren.

Matthias Vanhove is wederom onze topscheidsrechter van dienst.

Het tornooi

We logeren in hotel Van der Valk Eindhoven en spelen een kilometer verder in Indoor Sportcentrum Eindhoven. Op 16 en 17 augustus spelen we de poulewedstrijden. We zitten in poule A en zullen in totaal 6 poulewedstrijden spelen, verdeeld over beide dagen. Op 18 augustus spelen we een kruisfinale en finale. Tegen wie we dan spelen en om welke plaats, zal afhangen van onze prestaties.

Het is nog niet duidelijk of er een livestream zal zijn. Mocht er een livestream zijn, kun je die waarschijnlijk volgen op de Facebookpagina van GP Bulls. (facebook.com/GPBulls)

Wedstrijdschema

Vrijdag 16 augustus

10:00-10:45 Sharks Monza – Gidos Screamers
13:45-14:30 Gidos Screamers – Munich Animals
15:15-16:00 ADB Barbera – Gidos Screamers

Zaterdag 17 augustus

09:30-10:15 Rolling Thunder Bern – Gidos Screamers
13:00-13:45 Gidos Screamers – GP Bulls E1
14:30-15:15 Oriënt Red Bulls – Gidos Screamers

Hou zeker onze facebookpagina in de gaten voor nieuws en resultaten! www.facebook.com/GIDOSScreamers

We zijn er helemaal klaar voor en maken er een leuke start van een hopelijk mooi seizoen van!

Hedwige Van Steen, 1 augustus 2019