Nieuwe sportrolstoel Turbo Twist Sport 3 voor het eerste en tweede team

We beginnen dit seizoen letterlijk met een versnelling hoger dankzij de aankoop van een nieuwe sportrolstoel voor onze club. Die is er gekomen dankzij verschillende acties binnen onze organisatie. We zijn ontzettend blij met de nieuwe Turbo Twist Sport 3, die de prestaties van ons eerste en tweede team ongetwijfeld naar een hoger niveau zal tillen.

In onze sport is een snelle en wendbare sportrolstoel onmisbaar. Helaas brengt dit een zware kost met zich mee, iets wat niet iedereen zich kan veroorloven. Daarom voorziet onze club sportrolstoelen die verschillende spelers delen. Zo kunnen ook zij deelnemen aan deze fantastische sport.

De laatste jaren zijn er nieuwe spelers bijgekomen, wat uiteraard fantastisch is, maar dit brengt ook een probleem met zich mee: er zijn te weinig sportrolstoelen voor iedereen, en de sportrolstoelen die de club heeft zijn na al die jaren serieus versleten en traag geworden.

Vorig seizoen kwamen we op het idee om geld in te zamelen voor een nieuwe sportrolstoel. Niet zomaar een sportrolstoel, maar de allerbeste die alle andere stoelen voorbijrijdt: de Turbo Twist Sport 3. Zo kunnen meer spelers genieten van deze sport op het allerhoogste niveau.


We konden de sportrolstoel uiteindelijk financieren dankzij de opbrengst van:
  • The Flanders Cup: een internationaal Powerchair Hockeytornooi dat we zelf organiseerden met ondersteuning van Gidos.
  • Paaseitjesverkoop: een actie waarbij de Powerchair Hockeyspelers in onze club paaseitjes verkochten.
  • Sportfonds Dienstencentrum GID(t)S: een fonds van de overkoepelende vzw Dienstencentrum GID(t)S dat er specifiek is voor het ondersteunen van de sporttakken binnen Gidos.
We zijn ongelooflijk blij met deze prachtige sportrolstoel en willen daarom nogmaals iedereen van harte bedanken voor alle steun!

Hedwige Van Steen, 28 september 2017