Nominatie Björn Sarrazyn op West-Vlaamse sportprijzen levert geen prijs op

Woensdagavond werden in de Kortrijkse Stadsschouwburg tijdens een mooie georganiseerde show de West-Vlaamse sportprijzen voor het jaar 2014 uitgereikt. In de verschillende categorieën werd de winnaar telkens bekroond met een kunstwerk in de vorm van een Totem. Ook wij waren vertegenwoordigd met één van onze spelers, Björn Sarrazyn was genomineerd in de categorie 'Sporter met een handicap'.

De show begon met een dansvoorstelling en een circusact. Daarna werden per twee categorieën de winnaars bekend gemaakt met tussendoor een muzikaal intermezzo. Telkens er twee winnaars hun prijs in ontvangst genomen hadden en een woordje uitleg gegeven hadden bij presentator Stefaan Lammens was er een act van twee circusartiesten, twee bmx'ers of van komiek Guga Baúl.

Björn met twee van zijn medespelers bij de West-Vlaamse sportvrouw van 2014 Delfine Persoon
In de categorie 'Sporter met een handicap' waren er zoals in de meeste categorieën drie genomineerden. Met Michèle George (paardrijden) en Florian Van Acker (tafeltennis) had Björn Sarrazyn twee sterke kandidaten tegenover zich voor deze trofee. Björn had zijn nominatie te danken aan zijn sterke prestaties met het nationaal team dat zilver behaalde op het WK in München afgelopen zomer. In Duitsland werd hij uitgeroepen tot topschutter en beste speler van het toernooi.

Uiteindelijk ging de Totem voor een sporter met een handicap naar tafeltennisser Florian Van Acker. We willen hem dan ook van harte feliciteren met het winnen van deze trofee.

6 maart 2015