Morgen kunnen we al opnieuw Belgisch kampioen worden

Op de derde en voorlaatste competitiedag in de Belgische Super League kunnen we ons morgen al verzekeren van een zevende titel op rij. Dan moet er wel aan enkele voorwaarden voldaan worden. In de eerste plaats moeten we natuurlijk zelf onze wedstrijden winnend zien af te sluiten en rekenen op puntenverlies van onze dichtste belager.

Na de eerste twee competitiedagen en vijf gespeelde wedstrijden staan we in de Belgische Super League autoritair op kop met het maximum van 15 punten. Met 85 gemaakte doelpunten en slechts 7 tegendoelpunten kunnen we ook indrukwekkende statistieken voorleggen. Met 3 punten voorsprong op de nummer twee in de klassering BISO '65 E1 kunnen we met de onderlinge confrontatie in het vooruitzicht morgen op de derde competitiedag een onoverbrugbare kloof slaan in de titelstrijd.


Voor de derde speeldag trekken we naar Diepenbeek waar Rhodie de gastheer is. De eerste wedstrijd van de dag kondigt zich aan als een spannende kraker. Thuisploeg Rhodie E1, derde in de stand, kan ons meteen een dienst bewijzen door de tweede in de stand BISO '65 E1 punten afhandig te maken. Dan rest ons enkel nog de belangrijkste opdracht, de klus helemaal afmaken door onze twee wedstrijden zelf te winnen. We moeten het opnemen tegen de derde Rhodie E1 en onze eerste achtervolger BISO '65 E1. Normaal gezien moesten we drie wedstrijden afwerken maar wegens forfait van Somival E2 moeten we er slechts twee spelen.

13 februari 2015